Cassola de Carnestoltes

Publicado en Noticias
0

Des de la Catxaruda amb l’ajut d’en Pep Salsetes hem elaborat una botifarra amb un plat molt antic, amb gairebé 500 anys, ja anomenat pel mestre cuiner Ignasi Domènech La Cassola. Aquest proper Carnestoltes volem fer la presentació d’aquesta recepta transformada en embotit i hem cregut també necessari recuperar i actualitzar la recepta de La Cassola.

Per tant, hem organitzat amb en Jordi Casas del Restaurant Allium Barcelona, Restaurant KM0, presentació per la propera setmana la recepta de La Cassola elaborada en plat i embotit. Ens agradaria que ens acompanyéssiu.

El proper 10 de febrer a les 19.30h al Restaurant Allium.

En Jordi Casas ens presentarà el plat: Cassola de Carnestoltes

La Catxaruda ens el presentarà en format d’embotit, una botifarra de Cassola de Carnestoltes

I Amb la col.laboració d’en Pep Salsetes que ens farà un viatge per la història.

 

Deja tu comentario con

Escribe un comentario

Todos los campos con * son obligatorios.

*

Loading Facebook Comments ...