La Setmana Gastronòmica Manuel Vázquez Montalbán

Publicado en Noticias
0

El Convivum Barcelona-Vázquez Montalbán té el plaer d’anunciar-vos aquesta interessant iniciativa gastronòmica en honor de qui va ser el nostre soci més il•lustre. La Setmana Gastronòmica Manuel Vázquez Montalbán es celebra dintre del marc de l’exposició homònima que té lloc al Palau Robert del 18 de novembre al 16 de març. La Setmana Gastronòmica MVM proposa un passeig gastronòmic pels locals que van conformar l’imaginari culinari d’aquest escriptor i gastrònom excels. Si teniu ganes de reviure les experiències d’aquest viatger incansable: no dubteu a consultar el pdf adjunt o bé seguir el link (www10.gencat.net/probert/catala/noticies/n93_menusmvm.pdf) Convivium Barcelona-Vázquez Montalbán..

PDF

Deja tu comentario con

Escribe un comentario

Todos los campos con * son obligatorios.

*

Loading Facebook Comments ...